Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Då har sista hela veckan för den här terminen passerat.
Sommarlovet närmar sig!
Men först ska vi njuta av de få dagarna vi har kvar som 2or. Efter sommaren är det dags för nya äventyr, 3B blir vi då!

V har under veckan avslutat olika arbeten så som vårt tema i SO om Livet förr och nu. Jag kommer under dagarna att lägga upp filmerna som barnen gjort så att ni också får se hur duktiga skådespelare era barn är. Bilden nedan är bara en bild, filmerna kommer upp inom kort. 
 Här sitter barnen och tittar på de färdiga filmerna. 



Idag fick alla barn redovisa sina faktatexter, vi fick bland annat lära oss mer om hundar, lejon, krokodiler, hamstrar och ormar. Bra jobbat allihop!



Veckans GOTW handlade i måndags om Coca-Cola och igår om godis, det passade då bra att smaska på en liten godisbit.


Vi avslutade veckan med Fun Friday!





Veckans kom ihåg:

  • Vi är lediga från skolan måndag och tisdag nästa vecka, vi ses alltså igen på onsdag. 
  • På onsdag kommer vi att ha en lektion på morgonen och därefter går vi till simningen. Glöm inte badkläder och handduk. Vi kommer att ha picknick efter badet och vi får med oss baguetter och festis från skolan. Barnen får givetvis ta med sig något mer att äta eller fika om de vill. 
  • På torsdag är jag inte i klassen, jag kommer att vara med på en planeringsdag då jag till hösten blir verksamhetsledare för mitt arbetslag. I klassen kommer Ubbe och Marko att vara då. 
  • På fredag åker vi ut till Naturskolan på utflykt. En buss kommer och hämtar oss kl. 8.15 vilket betyder att alla barn måste vara i skolan kl.8.00. Vi samlas vid basketkorgen på skolgården. Vi får lunch där men det är bra om barnen har med sig någon extra frukt eller fika och även en vattenflaska. Vi är tillbaka i skolan ca kl. 14.00, vi slutar alltså lite senare än vanligt just den här fredagen. 
Trevlig helg önskar Sussi 



Kommentarer

Skicka en kommentar