Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Hoppas ni alla njutit av en härlig helg!

Vi kan nu med glädje meddela att samtliga nationella prov i både svenska och matematik är avklarade.
Är ni nyfikna på att veta resultat på proven är ni välkomna tillsammans med ert barn under tisdag och onsdag nästa vecka och samma dagar veckan därpå. Skicka gärna ett sms eller mail till mig så att jag vet att ni kommer.

Vi har under veckan jobbat med Judendomen i SO och svenska, gjort våra magiska böcker digitala i en app som heter Bookcreator, räknat subtraktion med uppställning och växling som vi utifrån proven kunde se att flera elever var osäkra på och så avslutades den korta skolveckan med simning.

Under klassrådet som vi hade förra veckan bestämde sig klassen för att åka till Bounce för de pengar som de tjänat in under kakförsäljningen och det preliminära datumet är fredag den 8/6.
Bounce ligger i Kungens kurva och är en trampolinpark med bland annat studsmattor, äventyrsbanor, parkourpark, etc.
I samband med detta skulle jag vilja be er kolla en extra gång att ni tillsammans med era barn betalat in rätt summa för de antal kakburkar ni/barnen sålt då det tyvärr fortfarande saknas pengar. Får vi in alla pengar kan vi till exempel boka ett större paket på Bounce och göra besöket längre.

Det som klassen också bestämde på klassrådet var att ha en liten fest, dels för att de tillsammans samlat in 20 stjärnor och även för att alla nationella prov är avklarade. Den här festen kommer att vara på fredag nästa vecka under sista lektionen. Jag kommer att stå för läsk och dekoration och barnen själva får om de vill ta med sig godis, chips, kakor, etc. De riktlinjer jag gett är att de inte ska ta med för mycket, utan i så fall något av ovanstående. :)

Veckans kom ihåg:

  • Måndag - Läxan tillbaka till skolan. Sussi på bedömarträff om Nationella prov, Ubbe och Calvin i klassen. 
  • Tisdag - Dans. Ny läxa delas ut. Möjlighet att se ditt barns resultat på NP finns efter kl. 15.00.
  • Onsdag - Idrott. Möjlighet att se ditt barns resultat på NP finns efter kl. 14.00.
  • Torsdag - Idrott. 
  • Fredag - Fest sista lektionen!
Trevlig kväll!

Kommentarer