Fortsätt till huvudinnehåll

Hej!

Vi är tillbaka efter en veckas ledighet och det är mycket som är på gång nu.

Idag fick barnen med sig lite mer innehåll än vanligt i sina läxmappar. Förutom läxan så fick de ett brev med information om Nationella proven, de som inte hade fått sammanfattningen från sina elevleddasamtal fick med sig det och de fick även med sig en broschyr med olika sorters kakor som vi önskar att barnen kan sälja. Vi vill så gärna samla ihop en slant till en klassresa eller något kul vi kan göra innan sommaravslutningen. Vi har gått igenom väldigt tydligt hur de ska gå tillväga när de säljer men det kan behövas lite hjälp från er föräldrar ändå. :) Såg några barn direkt nu som höll på att sälja till personalen på skolan. Det enda kravet är att barnen helst säljer minst 2 kakburkar var och om det absolut inte går är det såklart ok.
Det är bra om broschyren kommer tillbaka till skolan tillsammans med läxan på måndag. Barnen har alltså ungefär en vecka på sig att sälja kakor. Lycka till!

Vi har idag jobbat med Vänskapssamtal. Väldigt givande samtal hade vi och alla fick uttrycka hur de kände utifrån de olika frågeställningar som vi tog upp. Detta kommer vi att fortsätta göra minst en gång i veckan. 




Barnen började innan lovet att göra egna GOTD och igår fick vi ta del av två presentationer. 



Vi firade Lorenz igår som blev 10 år i helgen. Grattis!!!

Vi önskar er en trevlig tisdag!


Kommentarer

  1. tack för allt och det är spännande och sälja
    jag hoppas tillalla att få god känt på provet.

    grattis Lorenz

    SvaraRadera

Skicka en kommentar