Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Hej alla barn och föräldrar!

Tyvärr åkte jag på halsfluss och feber i slutet på förra veckan och det höll i sig... 

Men nu är jag tillbaka frisk och taggad på att njuta av dessa sista skoldagar som är kvar med världens bästa 3B! :) 

Det börjar som sagt dra ihop sig mot slutet och snart är det dags för skolavslutning. Nedan ser ni inbjudan för dagen. 

Mycket som händer nu och en rolig sak som barnen längtar extra mycket till är klassresan/utflykten. Vi kommer att åka iväg måndag den 11/6 och barnen behöver vara i skolan kl. 8.00 den måndagen. för att vi ska hinna fram till Bounce på vår bokade tid. Vi kommer att vara tillbaka i skolan ca kl. 14.00. Barnen får mat och glass på plats. Om de vill ha med något extra som frukt eller vattenflaska är det helt ok. 
Ett tips är att ha bekväma kläder på sig. 

Nästa vecka på onsdag är det Sveriges nationaldag vilket betyder att barnen är lediga från skolan. Det blir en paus mitt i veckan. Sen är det inte alls många dagar kvar av det här läsåret. De sista dagarna kommer vi att jobba färdigt med olika saker och presentera arbeten som blivit klara för varandra i klassen. Vi ser gärna att ni skickar med väska/ryggsäck/påse till den sista veckan då det är en hel del saker som ska tas med hem. 

På tisdag nästa vecka har vi något som vi kallar för karuselldag på skolan, då får alla elever som byter lärare och klassrum träffa sin nya lärare samt se sitt nya klassrum. Klassen kommer därför under första lektionen att få gå upp till våning 3 och få känna hur det är att gå på mellanstadiet. Spännande!

Rektor Carola kommer under dagarna att delge hur organisationen till hösten ser ut. Vilken personal som ska vara i respektive klasser och så vidare. Håll utkik där om ni är nyfikna. På hennes blogg finner ni även annan intressant information. http://nyacentralskolanrektor.blogspot.com/ 

Påminnelse om nötförbud på skolan
Påminnelse till elever och föräldrar om att det ALDRIG får förekomma något med nötter på skolan. 
Det är dags för många utflykter och trevligheter i slutet av terminen och många har med sig matsäck eller fika. Tänk på att det finns nötter i Nutella, i många kakor och bakverk och kex. Läs noga på innehållsförteckningen.
Vi har elever på skolan som är mycket allergiska mot nötter. De som har en överkänslighet av nötter får ofta väldigt starka reaktioner som kan sluta med ambulans. De flesta som har allvarliga allergier har en "penna" tillgänglig så reaktionen kan hävas. 
Förbudet gäller all verksamhet i skolan, både när vi är på skolan och på utflykter. Detta gäller även på kvällar i skolan.

Veckans kom ihåg: 
Måndag - Vanlig skoldag. 
Tisdag - Vanlig skoldag. 
Onsdag - Ledigt från skolan, fritids är stängt. 
Torsdag - Idrott. 
Fredag - Sista fun friday! :)

Vi önskar er en trevlig helg!
/Sussi, Ubbe och Calvin. 

Kommentarer