Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Läsårets sista veckobrev!

Oj, vad tiden har gått fort. Nästa vecka är det sista skolveckan och sista dagarna för era barn på lågstadiet. Efter sommarlovet väntar nya äventyr på en ny våning med en ny lärare och jag tror att det kommer att bli super bra för blivande 4B. Charlotta Ekström kommer att bli deras nya lärare.

Vi har under veckan som gått jobbat färdigt med flera saker. Vi startade veckan med en presentation av barnens färdigskrivna böcker.
Vi har räknat en hel del i matteböckerna och kommer att fortsätta nästa vecka. Dock kommer vi inte att hinna räkna ut alla sidor i boken. Barnen får ta med sig matteböckerna hem och om de vill får de räkna på hemma under sommarlovet. Böckerna ska inte tillbaka till skolan i augusti då de får nya matteböcker i år 4.

I tisdags var det karuselldag och klassen fick besöka sitt nya klassrum. Det var spännande!

Klassen hade sina sista lektioner i idrott, slöjd och bild under förra veckan.

På måndag åker vi till Bounce och ni fick hem ett brev i torsdags med all information kring dagen. Om ni har några fler funderingar är ni välkomna att höra av er till mig.

Vi vill påminna om att alla kläder som hänger på barnens platser ska tas hem under sommarlovet. De barn som är på sommarfritids kan ha sina kläder kvar. Det finns även en hel del extrakläder som bara ligger och det som inte hämtas senast den 14/6 kommer att skänkas bort.

Information om nästa läsår finns på rektor Carolas blogg: http://nyacentralskolanrektor.blogspot.com/

På fredag nästa vecka 15/6 är skolan och fritids stängt då all personal på skolan har studiedag.

Veckan som kommer:

  • Måndag - Vi åker på utflykt till Bounce. Samling i klassrummet kl. 8.30. Vi är tillbaka i skolan ca kl. 14.00. 
  • Tisdag - Städning och mys. 
  • Onsdag - Städning och den årliga brännbollen mellan lärarna och år 6. Barnen slutar efter detta, dvs ca kl. 13.00. 
  • Torsdag - Skolavslutning. Samling på skolgården kl. 8.30 och därefter i klassrummet kl. 9.15 för att kramas lite extra innan vi säger hejdå. 
  • Fredag - Sommarlov!
Vi önskar er en trevlig helg!
/Sussi, Ubbe och Calvin, 

Kommentarer