Fortsätt till huvudinnehåll

Information inför jullov och flytt

Hej allihop!

Här kommer viktig information både inför flytten och jullovet som närmar sig med stormsteg.

För de barn som är inskrivna på fritids kommer fritidsverksamheten att vara på Tingvallaskolan under jullovet på grund av flytten. Du som vårdnadshavare måste själv ansöka om fritidsvistelse för jullovet på fritidsbloggen: https://fritidsnya.blogspot.se/

Nya skolan kommer att vara en skofri skola vilket innebär att alla barn och vuxna kommer att ta av sig skorna vid ingången. Ett tips är att införskaffa ett par innetofflor (ej skor utan tofflor) som barnen kan ha. Kanske ett julklappstips! :)
Det är viktigt med tofflor även ur säkerhetsperspektivet, skulle det exempelvis börja brinna så har barnen redan skor på fötterna samt att halkrisken minimeras med tofflor.

Årets julavslutning blir på onsdagen den 20e december kl. 17.30. Barnen kommer att gå enligt schema den dagen, skolan slutar alltså kl. 14.00. Vi samlas sedan igen på kvällen utanför Gula huset för en gemensam julavslutning och för att ta farväl av den "gamla" skolan.

Jag skulle vilja att ni kommer förbi någon dag och tömmer allt som finns på era barns krokar i kapprummen. Alla kläder (extrakläder) ska tas hem senast den 19e december. Det som inte blivit upphämtat kommer att slängas den 20e december. Har ni inte möjlighet till det går det också bra att barnen själva tar med detta hem någon dag innan lovet.
Jag önskar att ni skickar med två eller tre plastpåsar till skolan med era barn för att de ska kunna ta hem sådant som ska hem, både kläder och skolarbeten.

Om ni har några funderingar är ni varmt välkomna att höra av er antingen via mail eller på telefon.
/Sussi

Kommentarer