Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Den här veckan har det varit full fart. Mycket roligt som har hänt! :)

100-dagarsfesten fick alla tummar upp i betyg av barnen. Det var en riktigt rolig fest! Tack för alla bidrag från er föräldrar. Det räckte och blev över. :) 3A kom och var med sista stunden också vilket var ännu roligare för barnen att få vara alla tillsammans. 
Vi har under veckan fixat och trixat inför festen. Vi delade in klassen i smågrupper där varje grupp fick ett ansvarsområde. Några var och handlade, några dekorerade och några fick agera DJs. 
Nedan ser ni lite bilder från festen. Kolla även på skolans Instagram där det ligger en liten video. Instagram :Centralskolan 1
Läxan som barnen gjorde förra veckan som handlade om klassfesten, jobbade vi med i måndags. I smågrupper gjorde barnen en kort film om hur den bästa festen skulle bli utifrån det de hade skrivit i sina respektive läxor. 

En av grupperna som var och handlade till festen. 


Vi började festen med Kahoot om 3B och en GOTD quiz. 


Limbo!!! :)Just Dance :)

Igår var Naturskolan hos oss och hade en avslutningslektion på en timme.
Vi hade även en lärare från mellanstadiet som forskar hos oss igår. Hon ville observera i vår klass. 

Breven från våra brevvänner i Örebro kom i veckan och igår satte vi igång med att skriva våra svar tillbaka till dem. Barnen blir så glada när breven kommer och alla läste upp brevet de fått för hela klassen. Vi fortsätter jobba med breven under nästa vecka för att hinna skicka iväg de innan vi går på jullov. 

Idag fick barnen viktig information med sig hem som handlar om flytten och skolstarten 2018. Viktigt att ni läser igenom brevet för där finns svar på allt som ni säkert funderar över inför flytten. 
Denna information ligger även på rektor Carolas blogg. Länk dit hittar ni längst upp i den här bloggen. 

I tisdags hade barnen sista dansen för i år hos Kulturskolan. I januari fortsätter dansen som vanligt på tisdagar efter lunch. 

I onsdags var vi och tittade på klass 6 som hade Luciatåg i Forum. Det var så fint och de var så duktiga! 
Veckans kom ihåg:
 • Skola måndag, tisdag och onsdag. Vanliga skoltider gäller. 
 • Ingen ny läxa denna vecka utan vi fortsätter med läsläxan i januari igen. 
 • Ingen idrott nästa vecka. 
 • Det blir mycket packning och städning sista dagarna, skicka gärna med plastpåsar så att barnen kan ta med sina kläder och skolarbeten hem senast onsdag 20/12. 
 • Julavslutning på skolgården onsdag 20/12 kl. 17.30. Vi samlas inte i klassrummet efteråt utan det här året blir det lite annorlunda på grund av flytten som går direkt på morgonen den 21/12. Det betyder att klassrummen kommer att vara fulla av kartonger. 
 • Skolan börjar återigen tisdag 9/1 kl. 9.00. Samling på nya skolgården. Läs brevet från rektorn, där finns allt om detta. 
Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
/Sussi, Ubbe och Calvin. 

Kommentarer

 1. jätte kul och roligt
  tack för allt
  trevligt helg

  SvaraRadera
 2. Vad roligt ni har haft det idag. Det ser verkligen ut som om ni har haft en lyckad fest!

  Ha en trevlig helg :)

  /Cynthia

  SvaraRadera
 3. Ja det var verkligen roligt! :) Tack för ert bidrag till festen :) Trevlig helg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar