Fortsätt till huvudinnehåll

Veckobrev

Det har varit en händelserik vecka.


Utflykten till Naturskolan var väldigt uppskattad och idag har vi tittat igenom alla bilder och videos som barnen tog med sina Ipads och pratat om allt de fick se och göra samt vad de lärde sig.


I onsdags hade vi fotografering och det vart lite försenat så vi hann inte gå iväg till dansen, men det kommer en ny chans nästa vecka. Samma sak hände med idrotten, att den inte gick att utföra eftersom idrottshallen var upptagen med fotografering. Så om era barns kläder är rena i gympapåsen så vet ni varför. :)


Vi hade två GOTD den här veckan och den ena var om IKEA och den andra om Diamanter, fråga gärna era barn vad Adamas betyder.


Igår var vi på biblioteket och lånade nya böcker.


På måndag nästa vecka kommer vi att börja med läsläxan. Läxan ska tillbaka till skolan måndagen därpå, barnen får precis som förra läsåret en vecka på sig att läsa hemma och göra uppgiften till.


Vi har beslutat att om man har med sig frukt så får man äta den ute på rasten numera. Vi har ändå en mysig högläsningsstund men frukten får man ta efteråt.


Veckans kom ihåg:
  • Kort vecka nästa vecka, barnen går i skolan måndag, tisdag och onsdag. Torsdag och fredag är studiedagar och då är fritids öppet för de barn som är inskrivna. Det är alltså ingen skola torsdag och fredag.
  • Skoljoggen på onsdag, vi springer i Pinbacksskogen efter lunch. Kläder efter väder och bra skor att springa i. En flaska vatten kan vara bra att ha också.
  • Andra delen av Elevleddasamtal på måndag 25/9. Schemabryt kl. 13.00.
Vi önskar er en trevlig helg!


/Sussi, Ubbe och Calvin

Kommentarer